Over Ons

Wie zijn wij?

DB Investigation is een jong en ambitieus bedrijf. De zaakvoerder D.B. volgde gedurende 2 jaar opleidingen in zowel België als Nederland en kan de nodige diploma’s voorleggen. DB Investigations is dan ook thuis in de professionele onderzoekstechnieken en staat u bij met raad en daad. Daarbij staat absolute discretie steeds centraal.

Doe beroep op een netwerk aan professionals

Als zelfstandige privédetective staat DB er niet alleen voor. DB Investigations kan beroep doen op een netwerk aan specialisten/professionals die het bedrijf ondersteunen en aanvullende diensten leveren. Uiteraard gebeurt deze samenwerking – net zoals de gehele dienstverlening van DB Investigations – op een discrete manier in nauw overleg met u als cliënt.

Focus op u als klant

Bij DB Investigations mag u rekenen op focus. Focus op uw probleem en uw zaak. Alle zaken krijgen bij ons de volledige aandacht om deze tot een goed einde te brengen. Wij concentreren ons ten volle op uw zaak tot deze is afgerond.

De missie van DB Investigations

De drijfveren van DB Investigations zijn glashelder. Met onze onderneming willen we eerlijkheid, vertrouwen en volledige transparantie bereiken. Hier dragen we ons steentje aan bij door bedrog, diefstal, fraude en leugens te ontmaskeren en deze uit de wereld te helpen.

Uw privédetective in groot Antwerpen

DB Investigations is actief in de regio van Antwerpen, maar uiteraard kan het zijn dat opdrachten zich afspelen in andere regio’ of over de landsgrenzen. Wij passen onze werkwijze aan uw wensen aan en zorgen voor een geslaagde afhandeling van de door u doorgespeelde opdracht.