Blog

Wanneer schakel je een Privédetective in?

September 2, 2019

Nee, een privédetective komt niet enkel in boeken en films voor. Meer nog, ook in jouw leven kan het voorvallen dat je nood hebt aan een privédetective. Wij zetten even enkele mogelijke redenen om een specialist in te huren op een rijtje. Als je op zoek bent naar een privédetective in Antwerpen, dan kom je vanzelf wel bij DB Investigations terecht.

Redenen om privé een detective in te schakelen

De politie is overbelast, het gerecht wil niet altijd mee, maar privé kunnen er heel wat redenen zijn om een privédetective in te schakelen. Opdrachten die we bij DB Investigations vaak voor de kiezen geschoven zijn:

Het vaststellen van overspel: Heb je het vermoeden dat je partner vreemdgaat, dan kun je dit door een privédetective laten vaststellen. Onze observatie zal je vermoeden bevestigen of ontkrachten en zorgt er bij effectieve ontrouw voor dat je sterker staat voor de rechtbank.

Het opsporen van verdwenen of vermiste personen: Iemand die lange tijd uit je leven is verdwenen en/of niet gevonden wil worden. Een privédetective zet er zijn tanden in.

Stalking: Word je geconfronteerd met stalking, dan gaat een privédetective uitzoeken wie de dader is en de nodige bewijslast verzamelen.

Maar ook het mogelijke wangedrag of drugsgebruik van kinderen natrekken of bij bedreigingen uitzoeken wie er achter zit, komen geregeld voor. Als privédetective uit Antwerpen krijg ik heel wat vragen van particulieren voorgeschoteld. Ik ben dan ook thuis in professionele onderzoekstechnieken en kan beroep doen op een breed netwerk aan professionals. Een privédetective inhuren is een verstandige beslissing en levert vaak onmiddellijk resultaat op. Bovendien is een privédetective zeer benaderbaar en volgt de oplossing vaak snel.

Redenen om zakelijk een privédetective in te schakelen

Ook bedrijfsmatig kan het als zaakvoerder soms aangewezen zijn om een privédetective aan het werk te zetten. De volgende opdrachten komen op dit vlak veelvuldig voor:

Het observeren van medewerkers: Vallen je medewerkers wel te vertrouwen? Heb je het vermoeden dat er zaken ontvreemd worden? Als privédetective uit Antwerpen kan ik de nodige vaststellingen doen en bewijzen verzamelen.

Fraude: Is er sprake van fraude binnen je bedrijf, dan legt een privédetective die bloot. Op een discrete, maar doortastende manier doen we onderzoek en komen we met bewijzen.

Het natrekken van personen: Achter de schermen grondig de levenswandel van een sollicitant of (mogelijke) zakenpartner screenen.

Oplichting: Als privédetective zoek ik uit wie achter de poging tot oplichting zit en worden er de nodige bewijzen bij elkaar gesprokkeld.

Neem contact op met DB Investigations

Je merkt het, er zijn tal van redenen waarom DB Investigations wordt ingeschakeld. Zit je zelf met een probleem of een vraag, aarzel dan niet om contact op te nemen. Als privédetective in Antwerpen heb ik al heel wat watertjes doorzwommen en ga ik professioneel en doortastend te werk. Neem zeker even contact op, zodat we jouw situatie grondig kunnen doorspreken en aan de slag kunnen gaan.