Verdwenen of Vermiste Personen

Het opsporen van verdwenen of vermiste personen is een opdracht die we bij DB Investigations regelmatig doorgespeeld krijgen. Hoewel sommige mensen bewust verdwijnen en niet gevonden willen worden, pikken we bij DB Investigations de achtergelaten sporen op en starten we onze zoektocht. We hebben dan ook heel wat ervaring en met ons uitgebreid netwerk, zijn we in staat om wereldwijd vermiste personen op te sporen.

Bijkomend onderzoek

Uiteraard is het belangrijk dat u eerst de politie op de hoogte brengt, maar een privédetective kan net dat stapje verder gaan en volledig focussen op de zoektocht. In een verdwijningszaak is immers elke minuut belangrijk en zeker de eerste momenten na de verdwijning zijn cruciaal. Maar ook wanneer personen al langer uit uw leven verdwenen zijn en u deze terug wilt vinden, kunnen we u verder helpen.

Meerdere redenen van verdwijning

Personen kunnen om heel wat redenen van de radar verdwijnen. Ze willen breken met hun verleden of ze kunnen een ongeval hebben gehad zonder dat iemand het in eerste instantie heeft opgemerkt. Maar ook relationele en financiële redenen kunnen aan de basis liggen van een verdwijning. Ongeacht de reden van verdwijning, bij DB Investigations helpen we u professioneel verder om de vermiste of verdwenen persoon op te sporen en u in staat te stellen om met deze persoon in contact te komen. Dit binnen een duidelijk afgesproken budget en met een heldere rapportage.

Verzamel de nodige info

Om ons opsporingswerk efficiënter te laten verlopen is het belangrijk dat u ons zoveel mogelijk informatie kunt doorspelen over de vermiste persoon. Het spreekt voor zich dat we confidentieel met deze informatie omgaan en onze taak in alle discretie uitvoeren. Zo kunnen we snel schakelen en onze zoektocht naar de vermiste persoon of personen in kwestie succesvol afronden.

Stel hier uw vraag

    Naam

    Email

    Telefoon

    Uw bericht