Wangedrag Jongeren

Wangedrag door jongeren: wat kan je eraan doen?

Een privédetective inschakelen voor wangedrag door jongeren? Bij DB Investigations hebben we er ruime ervaring mee. Enerzijds kun je op onze diensten als privédetective beroep doen als je wordt lastiggevallen door jongeren, wordt geterroriseerd door jeugdige personen of wanneer je je bedreigd voelt. Anderzijds kan het ook zijn dat je zelf met een puber zit waarvan je vermoedt dat hij/zijn wangedrag veroorzaakt. Als zelfstandige privédetective kan DB Investigations de nodige bewijzen verzamelen en een dossier aanleggen.

Verzamel bewijslast

Een jongerenbende die je viseert, je eigendommen die schade oplopen of politiediensten die niet in staat zijn om in te grijpen? Als privédetective kan ik een oogje in het zeil houden, de nodige bewijzen van wangedrag door jongeren verzamelen en zo een stevig dossier samenstellen. Een dossier waar je vervolgens mee naar de politie kunt stappen om het wangedrag door jongeren ook effectief aan te pakken. Zo maak je een einde aan een nare periode en kunnen de daden van de jongeren aangepakt worden. Als privédetective is DB Investigations thuis in deze dossiers en gaan we discreet te werk. Zo voorkomt u verdere narigheid.

Uw eigen kind dat ontspoort

Heeft u een vermoeden dat uw kind(eren) van het rechte pad afwijken en/of dat ze met onfrisse zaakjes bezig zijn? Als privédetective kunnen we je de nodige zekerheid verschaffen. Verkeerde vrienden, een moeilijke periode en heel wat andere factoren kunnen een bepalende rol spelen in het gedrag van uw kind. Wat begint met spijbelen kan evolueren tot bendevorming, diefstal, vandalisme en ga zo maar door. Tijdig ingrijpen is de boodschap, maar dan dient u er natuurlijk wel eerst achter te komen waar uw kind mee bezig is.

Discreet een oogje in het zeil houden

Als privédetective zijn we thuis in het discreet schaduwen van personen en het verzamelen van bewijzen. Ook het eventueel druggebruik kunnen we detecteren. Op deze manier kunnen we u op de hoogte brengen en kan u de nodige maatregelen nemen.

Weet dat heel wat van de bovenstaande feiten niet of nauwelijks strafrechtelijk vervolgd kunnen worden. Toch kunnen ze een enorme impact hebben op uw leven of dat van u kind. Wangedrag door jongeren wordt bij voorkeur dan ook snel in de kiem gesmoord om verdere escalatie te voorkomen.

Meer weten over de mogelijkheden?

Wenst u meer te weten over de mogelijkheden die we als privédetective kunnen bieden? Wil u in een persoonlijk gesprek het wangedrag door jongeren aankaarten en bekijken wat we kunnen doen? Maak een afspraak en we streven samen met jou naar een oplossing.

Stel hier uw vraag

    Naam

    Email

    Telefoon

    Uw bericht