Bedreiging

Bedreigingen kunnen een stevige impact hebben op uw leven. Angst om buiten te komen, steeds over uw schouder moeten kijken en nooit een gerust gevoel: een bedreiging kan er stevig inhakken.

Wat is een bedreiging?

Bedreiging is het dreigen met geweld of de dood tegen een persoon, naasten of het dreigen met beschadigen van eigendommen. Bedreigingen zijn soms heel expliciet, maar komen ook verhuld voor. Bedreigingen komen zeer beangstigend over en kunnen uw leven overhoop halen. Daarom is het inschakelen van een privédetective een verstandige beslissing. Zo pakt u de bedreigingen aan, bij voorkeur voordat ze escaleren.

Wat te doen bij een bedreiging?

Bij een bedreiging is het verstandig de politie in te lichten. Zo kunnen ze een dossier opstarten. Bij ernstige bedreigingen is het verstandig van bijkomend een privédetective in te schakelen. Als privédetectives kunnen we de nodige bewijslast verzamelen en dit bundelen in rapporten die overgemaakt kunnen worden aan de politie. Vaak maakt de politie van bedreigingen geen prioriteit. Als privédetective doen we dat wel, verzamelen we foto’s en video’s en ander belastend materiaal, zodat u indien het nodig is, sterk staat voor de rechtbank.

Stalking & bedreiging

Er loopt slechts een dunne lijn tussen bedreiging en stalking. Vaak begint het met bedreigingen, waarna stalking volgt. Wordt u belaagd of bent u het slachtoffer van bedreigingen, wacht dan niet om actie te ondernemen. Schakel tijdig een privédetective in. Als specialisten hebben we al heel wat dossiers onder handen genomen en weten we hoe we ermee om moeten gaan. Wij combineren juridisch inzicht met ervaring in het veld en kunnen oplossingen aanreiken.

Bedreiging aanpakken?

Wenst u meer te weten over welke stappen u kunt zetten om bedreiging aan te pakken? Neem contact met ons op. We evalueren graag samen met u de situatie en bepalen een plan van aanpak. Zo maken we komaf met de bedreigingen en bouwen we een sterk dossier op.

Stel hier uw vraag

    Naam

    Email

    Telefoon

    Uw bericht